DE PERSONEELSZAAK

Ondersteuning bij
uw personeelszaken

Training
advies

coaching
interimmanagement

Wat is de personeelszaak?


We ondersteunen u in werken met mensen

We creëren grotere betrokkenheid bij uw medewerkers

Wij stellen u de bijhorende subsidiemogelijkheden voor.

We helpen uw doelstellingen te realiseren.

Over ons


De Personeelszaak is gegroeid uit het rijke netwerk van de Groep Syntra West en is dus niet gebonden aan enkele vaste experten alleen. Hierdoor kiezen we steeds de expert op maat van uw vraag.

Geen wollige verhalen, maar klare taal en adviezen waarmee u direct aan de slag kunt. Afhankelijk van het eventueel reeds uitgewerkte materiaal, uw beschikbare tijd en kennis ondersteunt De Personeelszaak u via een oriënterend gesprek of een volledige projectbegeleiding.

De Personeelszaak heeft de kennis en de tools in huis om al uw personeelsvraagstukken te beantwoorden. Altijd maatwerk, afgestemd op uw vraag.

Als subsidie-expert zoeken we naar de goedkoopste oplossingen voor uw HR-projecten dit via alternatieve financiering en subsidies.

Aanpak


Training
De ‘ready-made’ en direct bruikbare bedrijfsopleidingen en -trainingen bieden een praktische oplossing voor uw opleidingsvragen.

Advies
Als ervaren HR-partner denkt De Personeelszaak met u mee en werken we samen aan pragmatische en haalbare oplossingen.

Coaching
Bent u eerder op zoek naar een klankbord of ervaren coach die samen uw concrete situatie bekijkt en u op weg helpt? Dan gaat u best aan de slag met een adviseur. Dit kan individueel, met het management, of in teamverband.

Interimmanagement
Uw onderneming moet een fase overbruggen? Waarom dan niet meteen de nodige kennis en ervaring inschakelen? Met interimmanagement haalt u de juiste expertise in huis. On-the-spot en tijdelijk, net zolang dat het nodig is.

Loopbaancentrum
We dragen sedert 2017 het label van erkend loopbaancentrum. Heroriënteer samen met onze loopbaancoach uw carrière en ga voortaan fluitend naar uw werk.

Onze diensten
news circle

NIEUWS

  • Nieuwe ESF-oproep rond anders organiseren

    Heeft uw organisatie nood aan een andere manier van werken? Wilt u minder verzuim en hogere tevredenheid bij uw medewerkers? Bent u bereid de jobs bij uw medewerkers te verbeteren door het aanpassen van de organisatiestructuur?

  • Nieuwe ESF-oproep rond duurzaam loopbaanbeleid

    Wilt u uw HR-beleid optimaliseren, gaande van het verbeteren van uw onthaal- of loopbaanbeleid, het sleutelen aan uw functioneringsgesprekken tot een aanpak ontwikkelen rond welzijn op het werk?

AGENDA

CONTACTEER ONS

Meer info: depersoneelszaak@sbmcoaching.be 050/40 30 97

PARTNERS